Inchiriaza copiatoare profesionale!

Suna la 0751.016.607 sau foloseste formularul de contact.

Hotspot image

Ai nevoie de copiatoare profesionale?

Costurile cumpararii unui copiator profesional nou este destul de ridicat, asa ca nu te lasa pacalit sa cumperi copiatoare noi atunci cand poti inchiria copiatoare profesionale pentru o taxa lunara nesemnificativa.

In pret sunt incluse consumabilele, suportul tehnic si mentenanta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji de anumite defectiuni ce pot aparea, de aprovizionarea cu consumabile sau de lipsa de experienta in utilizarea copiatorului.

Tehnologia se misca rapid, dar nu la fel de repede cum producatorii te-ar putea face sa crezi. S-a schimbat foarte mult hartia si tonerul in ultimii 15 ani? Chiar ai nevoie de un copiator profesional nou?

CERE OFERTA

Copiatoarele noi isi pierd din valoare imediat dupa ce le-ai cumparat

Copiatoarele, la fel ca si masinile, isi pierd valoarea in momentul in care sunt achizitionate. Daca nu poti returna un copiator la producator sau la un magazin si sa obtii banii inapoi, vei fi blocat cu un copiator care s-a depreciat in valoare cu 25% pana la 50% in momentul in care il utilizezi pentru prima data.

Acesta este motivul pentru care optarea pentru inchirierea unor copiatoare profesionale are sens.

Costurile de intretinere si consumabilele te pot costa mai mult decat echipamentul in sine

Este un fel de secret la nivelul intregii industrii ca, in timp, mediul de afaceri sau consumatorul va cheltui probabil mai mult pentru consumabilele copiatorului decat pentru copiatorul in sine. Copiatorul tau laser color de exemplu, va avea nevoie de inclocuirea pentru fiecare in parte pentru magenta, galben, cyan si negru.

In plus, exista tot felul de piese mobile in interiorul copiatorului, multe din plastic, care pur si simplu nu sunt create pentru a rezista la sute de mii de cicluri de serviciu.

In loc sa irosesti bani cumparand ceva nou, care este in esenta un articol de uzura, inchiriaza un echipament si platesti doar cat consumi, mentinand cheltuielile doar pentru strictul necesar.

Hotspot image

In Solutile oferite de Tiparesc.com.ro

Avem in stoc cele mai recente modele de copiatoare profesionale noi si second hand ce sunt disponibile pentru inchiriere sau vanzare.

Inchirieri copiatoare profesionale

Contractul nostru complet de intretinere este cel mai eficient mod de a utiliza copiatorul.

Acest contract acopera inchirierea sau echipamentul achizitionat pentru urmatoarele:

Toate tonerele
Toate consumabilele
Toate piesele de schimb
Asistenta telefonica gratuita nelimitat
Raspuns prioritar
Inlocuire gratuita a copiatorului (daca copiatorul tau necesita intretinere in atelier)