Imprimante profesionale la preturi reduse

Imprimantele, copiatoarele sau multifunctionale sunt echipamente de care ai nevoie intr-o societate. Oricare ar fi domeniul de activitate al companiei tale, vei avea nevoie de o multime de documente. Din pricina lipsei de timp si a agitatiei continue, nu iti permiti sa stopezi din activitatea angajatilor si nici sa pui la incercare rabdarea clientilor. Cel mai util este sa apelezi la imprimante profesionale la preturi reduse.

Compania Tiparesc ofera solutii potrivite pentru orice societate sau birou. Ai doua posibilitati: fie achizitionezi aceste tipuri de echipamente, fie le cumperi. Pe site-ul tiparesc.com.ro poti descoperi varietatea de dispozitive, cat si complexitatea pachetelor. In functie de nevoile societatii tale, poti alege una dintre variante si aceasta sa fie personalizata. Pachetele personalizate vor fi compuse de reprezentantul firmei tale si echipa de consultanti Tiparesc.

Eficienta optiunii de inchiriere este dovedita in timp, atat pentru firmele mici, cat si pentru cele mari. In pretul chiriei lunare ai asigurate numeroase avantaje, pe langa suma scazuta a acestuia. Echipamentele ce se inchiriaza sunt profesionale si au performante inalte, avand capacitatea de a printa un numar de pana la 45 de pagini intr-un singur minut. Poti alege intre dispozitive monocrome sau colore, cat si dimensiuni ale foilor A4 sau A3.

Livrarea, instalarea, suportul tehnic si instruirea personalului pentru utilizarea optima a echipamentului sunt alte servicii de care vei beneficia la inchiriere. Site-ul tiparesc.com.ro iti ofera posibilitatea de a cere o oferta personalizata sau de a alege intre pachetele de baza sau cele avansate. Nu se va plati taxa de instalare, de transport, garantia sau plata in avans.

Daca iti doresti imprimante profesionale la preturi reduse pentru firma ta, inchirierea lor este cea mai buna alegere! Pretul lunar al chiriei este fix si include echipamentul, kitul de consumabile, un anumit numar de copii monocrome sau colore, cat si service, piese de schimb pentru echipament. Consultanta si conditiile contractuale avantajoase sunt alte beneficii de care te poti bucura daca apelezi la aceasta varianta.

Fiecare pachet este detaliat in aceasta pagina, oferind clientilor posibilitatea de a compara avantajele si performantele echipamentelor. Totusi, poti alege si varianta achizitionarii unei imprimante, a unui copiator sau a unei multifunctionale. Inainte de a lua orice decizie, cel mai util este sa faci o analiza a volumului lunar de printare, a tipului de pagini si a tipului de printare. In acest fel poti alege un pachet potrivit sau poti cumpara echipamentul de care ai nevoie.

Esti multumit de echipamentul pe care il ai si se apropie sfarsitul contractului de inchiriere? Nu iti face griji pentru ca acesta poate ramane al firmei tale! La cerere, echipamentele pot ramane in posesia celui ce le-au inchiriat. Prin inchirierea unui dispozitiv poti testa modul de functionare si il poti achizitiona daca ti se potriveste.

De asemenea, daca acesta nu mai face fata nevoilor firmei, se poate schimba cu unul mai performant sau mai slab, in functie de cerere. Alege imprimante profesionale la preturi reduse si economiseste cat mai mult din bugetul firmei!

Your email address will not be published. Required fields are marked *