Imprimante second hand

Cereti oferta telefonic la 0751.016.607 sau prin formularul de contact.

Hotspot image

Daca v-ati gandit sa cumparati o imprimanta noua, asigurati-va ca dispuneti de fondurile necesare pentru aceasta achizitie.

Imprimantele second hand sunt mult mai ieftine, dar calitatea ramane la fel. Pe langa pretul de achizitie al imprimantelor second hand, consumabilele se gasesc si ele la un pret mult mai scazut decat pentru cele noi.

Volumul lunar pe care il aveti de printat trebuie sa fie premisa de la care porniti atunci cand va ganditi sa cumparati o imprimanta noua. Daca volumul este unul scazut, dar totusi exista, inchirierea unei imprimante second hand este o idee mult mai buna.

Odata analizat volumul lunar de printare si cata hartie se consuma, puteti ajunge la un buget optim pentru acest aspect. In cazul in care va doriti o imprimanta, dar costurile uneia noi nu va satisfac, alegeti o imprimanta second hand care va va multumi pe deplin!

Cere oferta de pret

Imprimante second hand si noi de inchiriat

Aflati oferta noastra pentru inchirieri si vanzari imprimante noi si sh sunand la 0751.016.607

Chiar daca sunt imprimante second hand, datorita faptului ca fac parte din modelele de top ale mariilor companii, acestea functioneaza mult mai bine decat cele noi si durabilitatea lor se extinde pe o perioada mai lunga de timp.

 

Specificatiile imprimantelor noi sunt aceleasi cu cele second hand, dar avantajul celor second hand este pretul – un pret de 3 ori mai mic decat al celor noi.

 

Producatorii renumiti ai imprimantelor, asigura o durata de functionare al aparaturilor pe o perioada de cativa ani buni, chiar zeci. Acest lucru reprezinta faptul ca nu trebuie sa va faceti probleme in legatura cu functionarea acesteia.

O imprimanta second hand are costuri reduse dar eficienta maxima, ce poate fi mai bun pentru afacerea ta? Pret scazut in toate aspectele si uneori o functionalitate mai buna decat la cele noi.

Pe langa pretul propriu-zis al imprimantelor, consumabilele sunt si ele un alt aspect care intra in bugetul pentru aceste echipamente. Piesele din interior precum si cartusele au preturi scazute pentru imprimantele second hand, un alt avantaj al acestora.

Imprimantele noi au garantie pe o perioada de timp, iar odata cu terminarea acesteia, apar si problemele. Daca va doriti calitate la un pret accesibil, achizitionarea unei imprimante second hand are un efect pozitiv asupra bugetului pe care il alocati unui astfel de echipament, precum si la functionarea de lunga durata.

Nu mai este un secret faptul ca lucrurile noi se strica mult mai repede decat cele fabricate acum cativa ani, acest lucru aplicandu-se si la imprimante.

Comparativ cu o imprimanta noua, una second hand al unui producator de top, este mult mai fiabila, rezistenta la factori precum zgarieturi sau lovituri si cel mai important – are un pret mult mai redus.

Hotspot image