Inchirieri copiatoare Bucuresti

Cere oferta telefonic la 0751.016.607 sau prin formularul de contact.

Hotspot image

Ai fi surprins sa afli cati bani pot fi economisiti prin reducerea costului operational si costului de achizitie a copiatorului, atunci cand faci un contract inchiriere prin Tiparesc.com.ro.

Tiparesc.com.ro ofera o varietate de copiatoare si multifunctionale noi si second hand pentru vanzare sau inchiriere care garanteaza cresterea eficientei si productivitatea firmei.

Contractele noastre de inchiriere sunt ideale pentru companiile de toate dimensiunile care cauta cele mai bune modele de copiatoare la preturi bune, dar care prefera sa inchirieze decat sa cumpere.

Un contract de inchiriere lunar iti permite sa imprimi volume mari de documente, stiind ca asistenta tehnica este la doar un apel distanta, in cazul in care ceva nu merge bine.

CERE OFERTA

Cateva motive sa inchiriezi copiatoare din Bucuresti in loc sa cumperi

  • Fara riscuri
Daca in orice moment nu esti multumit de performanta noastra sau de copiator, poti anula serviciul fara penalitati. Acordul nostru lunar inseamna ca poti, de asemenea, sa actualizezi sau sa modifici programul pe masura ce nevoile tale se schimba. Nu exista un contract lung pe care sa nu-l poti onora sau care sa perceapa taxa pentru reziliere anticipata.
  • Totul este inclus
Copiatorul, servicii complete, consumabile si piese.
  • Copiatoarele pot fi configurate
Cu alimentare automata, duplex, sortator si selector de capse. Avem copiatoarele direct in stoc, gata pentru livrare si instalare rapida.
  • Program flexibil de inchiriere
Iti permite sa schimbi volumul lunar de copii, odata ce nevoile tale de afaceri se schimba. Nu exista taxe ascunse si poti schimba de cate ori ai nevoie. Nu va vei bloca in contractul gresit atunci cand cel ales este prea mare sau prea mic.
  • O plata pe luna
Simplifica contabilitatea si elimina surprizele. Programul nostru include toate serviciile, piesele, consumabilele si nu exista taxe neasteptate.
  • Este problema noastra
Toate serviciile sunt incluse, deci rezolvam orice problema. Daca are nevoie de inlocuit o piese scumpa, vom plati pentru asta. Daca nu poate fi remediat, iti vom inlocui aparatul. (Incearca sa intrebi o companie de leasing daca poate sa iti inlocuiasca copiatorul!).
  • Cheltuieli de exploatare vs. cheltuieli de capital
Nu este necesar sa amortizezi in timp suma cheltuita pe copiator. Pur si simplu folosesti echipamentul ca parte a cheltuielilor anticipate in firma.
  • Nevoi de copiere personalizate
Ai nevoie de un copiator pentru un eveniment special sau pe termen scurt? Poti inchiria un copiator pentru un an, o luna sau chiar pentru o zi.

Cere oferta personalizata pentru inchirieri copiatoare Bucuresti completand formularul de mai jos:


Datele cu caracter personal inscrise in formularul de contact si documentele atasate se folosesc in, conformitate cu dispozitiile legale pentru a raspunde solicitarii cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin trimiterea formularului sau prin accesarea adresei de contact sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul solutionarii cererii.