Inchirieri copiatoare

Suna la 0751.016.607 sau foloseste formularul de contact.

Hotspot image

Activitatea pe care o desfasoara un copiator nu se refera doar la copiere, ci si la printare si scanare. Inchirierea unui copiator scade costurile, dar mentine volumul de munca pentru firmele ce isi doresc sa nu investeasca prea mult in echipamente scumpe.

Inchirierea unui copiator reprezinta platirea unei sume strict pe consum. Adica, in momentul in care nu mai ai nevoie de copiator, il poti returna inapoi.

Serviciul de inchiriere a acestor tipuri de echipamente este sustinut de o echipa de suport care cunoaste foarte bine detaliile tehnice si avantajele inchirierii copiatoarelor, prezentandu-ti astfel o oferta care sa se plieze pe nevoile firmei tale.

Inchirierea copiatoarelor se face de catre profesionisti, specializati in domeniu, care asigura mentenanta si instalarea echipamentelor.

CERE OFERTA

Cateva avantaje pe care inchirierea copiatoarelor le are in fata cumpararii lor

– Iti asiguram mentenanta copiatorului si tot ce tine de aceasta, respectiv: suport tehnic, consumabile, piese de schimb si hartia. Daca doresti sa nu mai ai grija functionarii corecte a copiatorului, alege sa inchiriezi unul! Instalarea si schimbarea pieselor din interior (daca este necesar) va si asigurata de noi, inclusa in pretul chiriei lunare, un pret accesibil pentru oricine. 

– Daca volumul lunar de printare creste sau scade, abonamentul va fi adaptat in functie de nevoile tale.

– Pretul inchirierii este mult mai scazut comparativ cu cel al achizitionarii. Pe langa pretul per produs, trebuie sa te gandesti si la celelalte aspecte precum consumabilele, angajarea unei persoane care sa se ocupe de instalare, angajarea unei persoane care sa se ocupe de mentenanta, precum si pretul pentru piesele din interior. Dar, ce vei face daca iti vei incheia activitatea si nu mai ai nevoie de echipament? Returul nu se poate face la firma de unde ai achizitionat produsul, asadar vei ramane cu echipamentul chiar daca nu mai ai nevoie. Aceasta grija este eliminata prin inchirierea copiatorului. Daca nu mai ai nevoie, contractul se incheie, iar grijile tale dispar!