Inchirieri imprimante Bucuresti

Oferta personalizata la 0751.016.607 sau prin formularul de contact.

Hotspot image

Servicii complete de inchiriere

Prima alegere pentru inchiriere de imprimante pe termen scurt sau lung in Bucuresti si imprejurimi.

Fie ca ai nevoie sa inchiriezi o imprimanta mica sau o flota de masini de productie performante, putem furniza o gama completa de echipamente de imprimare si copiatoare pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale.

De asemenea, putem oferi unele dintre cele mai flexibile perioade de inchiriere, impreuna cu preturi complet transparente.

Oferta de pret
Convenabila pentru tine
Pe langa livrarea si instalarea imprimantei inchiriate, o putem configura de asemenea la specificatiile tale, astfel incat sa fie totul pregatit. Toate imprimantele noastre inchiriate sunt livrate cu toner si consumabile precum hartia.
Acest lucru te asigura ca vei plati doar pentru ceea ce utilizezi in mod rentabil pe pagina sau pe un cost fix lunar pentru inchirieri de tiparire pe termen mai lung, daca este mai ideal pentru nevoile tale.
 • Cost mic de printare
  Platesti cat consumi
  Costuri reduse de printare si beneficii maxime
 • Nu bloca banii in echipamente
  Economiseste prin inchiriere
  Fa economii substantiale folosind echipamentele noastre prin inchiriere.
 • Consumabile incluse
  Totul inclus in pretul de inchiriere
  Ne ocupam noi de inlocuirea la timp a consumabilelor tale.
 • Asistenta gratuita
  Remediem orice problema pe loc sau inlocuim echipamentul
  Tehnicieni bine pregatiti pentru a te asista in orice problema. Suport dedicat prin email, telefon sau la fata locului.

De ce sa optezi pentru inchirieri imprimante Bucuresti

 • Fara reparatii si costuri de intretinere
Inchirierea imprimantei vine cu toate nevoile de intretinere si reparatii incluse.
 • Suntem printre principalii furnizori Kyocera din Bucuresti
Solutiile noastre de afaceri ajuta companiile sa obtina vizibilitate si controlul intregii infrastructuri de documente pentru a reduce semnificativ costurile si a optimiza performantele.
 • Tiparesc.com.ro ofera servicii de asistenta gratuita fara stres
Te asiguram ca tehnologia de imprimare nu intampina probleme prin managementul nostru proactiv. Inlocuim automat tonerul si consumabilele atunci cand este necesar si oferim intotdeauna servicii exceptionale pentru a ne asigura ca timpul de actualizare al dispozitivelor de imprimare este maximizat.

Serviciile noastre de imprimare gestionate au permis intreprinderilor sa identifice si sa reduca costurile de imprimare cu pana la 40% in fiecare an. De asemenea, a permis companiilor sa elibereze spatiul de birou, din cauza faptului ca nu mai au nevoie sa stocheze echipamente inutile si consumabile de tiparire.

Performanta de imprimare generala este acoperita prin serviciile complete de intretinere cu cerneala si tonerele incluse intr-o factura lunara rentabila.

Imprimare mobila

Incorporarea imprimarii mobile iti permite sa imprimi de pe orice dispozitiv prin e-mail, conexiune wireless sau prin mediul de lucru. Iti putem livra un serviciu de imprimare mobila care iti ofera tie si angajatilor tai posibilitatea sa imprimati de pe un smartphone sau tableta, indiferent daca va aflati departe de birou, acasa cu musafirii sau la un alt birou.

Scanare

Echipamentele noastre de scanare ofera cele mai noi tehnologii, oferind o captura de imagine de cea mai buna calitate din documentele tale.

Economiseste si controleaza costurile

Inchirierea imprimantelor permite intreprinderilor start-up, sezoniere sau in dificultate sa isi economiseasca banii si bugetul prin solutii de inchiriere moderne.

Oferta personalizata pentru tine

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de imprimare gestionate sau pentru a vorbi cu unul dintre specialistii nostri, suna astazi la 0751.016.607 sau contacteaza-ne prin formularul de contact din dreapta.


Datele cu caracter personal inscrise in formularul de contact si documentele atasate se folosesc in, conformitate cu dispozitiile legale pentru a raspunde solicitarii cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin trimiterea formularului sau prin accesarea adresei de contact sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul solutionarii cererii.