Inchirieri multifunctionale Bucuresti

Cere oferta telefonic la 0751.016.607 sau prin formularul de contact.

Hotspot image

Fiecare afacere are nevoie de o imprimanta, iar in cazul uneia de mici dimensiuni, de fiecare data trebuie sa astepti dupa toata lumea, chiar daca ai doar o pagina de printat.

Daca te hotarasti sa achizitionezi o multifunctionala care sa reduca din timpul de asteptare al angajatilor sau de ce nu al clientilor, analizeaza toate costurile pe care trebuie sa le suporti, iar mai apoi ia o decizie!

Inchirierea multifunctionalelor este cea mai utila solutie pentru cei care vor sa plateasca pe cat consuma. Avantajul inchirierii multifuntionalelor in fata cumpararii lor este ca nu trebuie sa iti faci griji asupra mentenantei.

In cazul cumpararii uneia, trebuie sa te asiguri ca o persoana sau doua vor fi mereu la dispozitia ta pentru defectiuni sau inlocuiri ale pieselor, daca este necesar.

Cere oferta
In pretul lunar al inchirierii multifunctionalei este inclusa mentenanta, aprovizionarea cu consumabile, precum si toata asistenta tehnica de care ai nevoie.
Odata cu inchirierea unui echipament, elimini riscul de deteriorare cauzat din pricina faptului ca poate unii angajati nu stiu sa il foloseasca, reduci costurile de instalare, reduci costurile de mentenanta si totul este facut in avantajul tau la un pret foarte mic!

De ce sa inchiriezi multifunctionale din Bucuresti in loc sa le cumperi?

Multifunctionalele au preturi extrem de ridicate, mai ales daca nu iti doresti sa investesti foarte mult. Pe langa pretul propriu-zis al multifunctionalei, trebuie sa iei in calcul si consumabilele, piesele din interiorul multifuntionalei si asa mai departe.

Un alt factor important pe care ar trebui sa il iei in considerare este uzura acesteia. Defectiunea unor piese datorita unui volum mare de printare va fi un cost in plus pe langa pretul initial de achizitie.

La noi acest lucru nu mai reprezinta o grija, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru inchirierea unei multifuntionale, iar noi iti oferim suportul tehnic necesar.

In pretul lunar pentru inchirirerea multifunctionalei este inclusa si aprovizionarea in ceea ce priveste consumabilele, precum si asistenta tehnica pentru utilizarea acesteia.

Inainte de a cumpara o multifunctionala, trebuie sa te asiguri ca toata lumea stie sa o foloseasca si ca exista cineva care stie sa o instaleze. Desi pare foarte usor la prima vedere, o multifunctionala necesita timp si analiza pentru a face totul corect. In caz contrar, risti ca echipamentul sa se strice.

Inchirierea unei imprimante elimina toate aceste probleme, grijile si cel mai important – preturile sunt foarte scazute comparativ cu achizitionarea acesteia.

Chiar daca ai un buget mare pentru acest aspect, fiecare companie/birou sau societate cauta sa reduca din costuri unde se poate, asadar inchirierea unei multifunctionale in locul cumpararii ei este cea mai buna optiune.


Datele cu caracter personal inscrise in formularul de contact si documentele atasate se folosesc in, conformitate cu dispozitiile legale pentru a raspunde solicitarii cu respectarea prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin trimiterea formularului sau prin accesarea adresei de contact sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate in scopul solutionarii cererii.