Multifunctionala laser second hand

Suna la 0751.016.607 sau foloseste formularul de contact.

Hotspot image

O afacere de succes nu poate functiona fara o multifunctionala. Aceste echipamente sunt indispensabile pentru o buna functionare a operatiunilor zilnice.

Produsele noi cu specificatii avansate au si preturi pe masura. Pe langa faptul ca atunci cand le achizitionezi au un pret extrem de ridicat, la fel sunt si consumabilele lor.

Daca bugetul pentru un astfel de echipament nu este intocmai generos, solutia ideala este o multifunctionala laser second hand sau o multifunctionala pe care o poti inchiria pentru o taxa lunara. Preturile pentru inchirierea unor multifunctionale sunt accesibile pentru orice tip de afacere, mai ales cele la inceput de drum.

In cazul unui volum mare de printare, scanare sau copiere, trebuie sa aveti in vedere costurile reduse pentru a nu ajunge sa platiti sume imense. O multifunctionala laser second hand sau o multifunctionala de inchiriat sunt optiunile cele mai bune pentru costuri minime si calitate garantata.

CERE OFERTA

Inainte de a achizitiona o multifunctionala asigura-te ca stii ce cumperi!

Acest lucru implica volumul mare de tiparire (alb-negru, color sau ambele), calitatea documentelor pe care le vei tiparii si pretul consumabilelor. 

In cazul in care iti doresti ca documentele sa fie foarte calitative si vrei sa-ti impresionezi clientii, alege o multifunctionala laser second hand in locul uneia inkjet.

Comparativ cu imprimantele de ultima generatie, multifunctionalele second hand sunt facute sa reziste, datorita acestui fapt se pot vinde din nou.

Aceste echipamente sunt vandute sau inchiriate de catre specialisti, care sunt siguri ca produsele sunt conforme. Poti cumpara sau chiar inchiria o multifunctionala de la tiparesc.com.ro pentru a lasa grija intretinerii si consumabilelor in taxa lunara de inchiriere.

Motive sa inchiriezi o multifunctionala laser second hand

– Taxa lunara de inchiriere mica in comparatie cu achizitia unei multifunctionale noi
– Consumabile gratuite
– Transport si montaj in locatia dorita
– Asistenta profesionala ori de cate ori ai nevoie
– Reparatie imediata pe loc sau inlocuirea echipamentului in caz de defectiune
– Cel mai mic cost de printare
– Ai acces la echipamente profesionale fara a cheltui o avere

Vrei sa descoperi ce echipament ti se potriveste?

Suna astazi la 0751.016.607 si lasa-ne sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie.

Hotspot image